• Bel ons 071-8900 307

Over ons

GoodStaff is als opgericht door Frank Langereis en Gerben Hins. Beiden hebben hun sporen verdiend in de ICT-branche en daardoor helder voor ogen hoe zij de organisatie voor zowel medewerkers, partners, ondernemers en klanten aantrekkelijk maken.
Vakkundigheid vormt de basis van alle activiteit. We werken dan ook graag samen met professionals die leergierig zijn, kennis willen delen en altijd de laatste ontwikkelingen volgen. Vakidioten die zich willen blijven ontwikkelen en die daar de ruimte voor krijgen. Zo hebben eigen medewerkers maandelijks een ruim opleidingsbudget te besteden naar eigen inzicht. Binnen de maatschap is alles ingericht op kennisoverdracht en persoonlijke groei.
Verder zijn we van mening dat het merendeel van de verdiensten terecht moet komen bij de professional die de omzet maakt. De eigen medewerker verdient het topsalaris, niet de manager. De deelnemende maat wordt krachtig bijgestaan bij contractonderhandelingen, maatschapskosten blijven zo laag mogelijk.

Hoe helpen we onze klanten zo kosteneffectief mogelijk aan skills bij ICT-vraagstukken en opdrachten?

-Via goed getrainde eigen mensen en vakbekwame zelfstandige ICT-ers in de maatschap.
- Bij vraagstukken rond IoT voeren we met een dashboard en tooling snel en gemakkelijk Proof of Concepts uit, die laten zien wat IoT-implementaties het bedrijf kunnen opleveren.

Nog eenmaal terug naar onze eigen medewerkers en de zelfstandige ICT-ers binnen United: We moedigen deze continu aan om met idee├źn te komen voor innovatieve productontwikkeling. En pakken vervolgens door als we gezamenlijk in het product geloven. We faciliteren tijd en ruimte om het product te ontwikkelen en bij verkoop delen we de omzet 50/50 met de betrokkenen. Zo doet de ICT-professional niet alleen een onschatbare ervaring op, maar is zijn opgedane kennis ook nog eens relevant voor toekomstige opdrachten.

GoodStaff | The bold approach