• Bel ons 071-8900 307

Over ons

GoodStaff is opgericht door Frank Langereis en Gerben Hins. Beiden hebben hun sporen verdiend in de ICT-branche en daardoor helder voor ogen hoe zij hun detacheringsbedrijf voor zowel medewerkers, partners en klant aantrekkelijk maken.
Vakkundigheid staat voor ons centraal. We werken met mensen die leergierig zijn, kennis willen delen en altijd de laatste ontwikkelingen volgen. Professionals die zich willen blijven ontwikkelen en die we daar de ruimte voor geven. Zo krijgt iedere medewerker een ruim en maandelijks groeiend opleidingsbudget wat besteed kan worden naar eigen inzicht. We hebben als visie dat het merendeel van de verdiensten terecht moet komen bij de mensen die de omzet maken. De medewerker verdient het topsalaris, niet de manager. Het beperken van overhead zorgt ervoor dat dit ook daadwerkelijk mogelijk is.

Hoe helpen we onze klanten zo kosteneffectief mogelijk aan skills bij ICT-vraagstukken en opdrachten?
-Via goed getrainde eigen mensen, maar ook door een uitgebreide pool van freelancers die rechtstreeks hun contracten afsluiten met onze klanten. Rechtstreeks ja, dus zonder GoodStaff of welke andere intermediair ertussen.
- Op het gebied van IoT door met een dashboard en tooling snel, gemakkelijk Proof of Concepts uit te voeren die laten zien wat IoT implementaties het bedrijf kunnen opleveren.

Nog eenmaal terug naar onze medewerkers: we dagen deze graag uit om met idee├źn te komen voor innovatieve productontwikkeling. En pakken vervolgens door als we in het product geloven. Dan zorgen we voor tijd en ruimte voor volledige ontwikkeling en bij verkoop delen we de omzet 50/50 met de betrokken medewerkers. Zo doet de medewerker niet alleen een onschatbare ervaring op, maar is zijn opgedane kennis ook nog eens relevant voor toekomstige opdrachten bij onze klanten.

GoodStaff | The bold approach