GoodStaff Community

Als ZZP-er regel je een hoop zaken zelf, maar ben je ook afhankelijk van een goed netwerk. Voor het uitbreiden en onderhouden van een netwerk heb je echter niet altijd tijd. De kans is daardoor groot dat je afhankelijk bent van bemiddelaars. De kosten die deze bemiddelaars in rekening brengen zijn in gevallen niet transparant of buiten proportie. Ook GoodStaff loopt hier tegenaan en wil daarom een hecht maar wel vrijblijvend en transparant netwerk opbouwen samen met ZZP-ers.

Nature

Samenwerking ZZP-ers en GoodStaff

GoodStaff wil graag een intensieve samenwerking met ZZP-ers aangaan waarbij beide partijen profiteren in zowel financieel opzicht als inhoudelijk opzicht. De samenwerking leidt tot een sterk gezamenlijk netwerk waarbij zowel de ZZP-ers als GoodStaff zelf de ogen en oren zijn binnen organisaties en snel mensen kunnen aanbieden zonder tussenkomst van bemiddelaars

Zo werkt het

De ZZP-er zorgt ervoor dat GoodStaff aan tafel komt bij de verantwoordelijke manager / projectmanager van de ZZP-er. GoodStaff onderhoudt de relatie en biedt bij aanvragen direct passende kandidaten aan vanuit de eigen organisatie en de brede GoodStaff community. En nu wordt het interessant: Bij een plaatsing van één van de medewerkers van GoodStaff of een ZZP-er uit de GoodStaff community verdient de aanbrengende ZZP-er geld aan de plaatsing!
 • Transparant
 • Fair
 • Hecht netwerk
 • We all benefit

Financiële voorwaarden en werkwijze


 • Zodra een medewerker van GoodStaff via een ingang van een ZZP-er aan het werk gaat, ontvangt de aanbrengende ZZP-er € 5,00 per uur;

 • Plaatst GoodStaff geen eigen medewerker maar een ZZP-er uit de GoodStaff community, dan ontvangt de aanbrengende ZZP-er € 2,50 per uur. Ook GoodStaff ontvangt in dat geval € 2,50 per uur

 • Om volledig transparant te zijn sluit de ZZP-er die ingezet wordt zelf het contract met de opdrachtgever / broker. Door rechtstreeks te factureren aan de opdrachtgever / broker ontstaat er over het ‘werkelijke’ tarief geen discussie. Tevens hebben we op deze manier geen gedoe rondom de Wet Keten Aansprakelijkheid.

 • De facturerende partij stuurt een kopie van zijn/haar factuur naar GoodStaff en deze regelt dat de aanbrengende ZZP-er deze ook ontvangt. Vervolgens facturen de aanbrengende ZZP-er en eventueel GoodStaff aan de ingezette ZZP-er.

Nature

Meer informatie of aanmelden?

Wil jij je ook aansluiten of meer informatie over onze community? Neem dan contact met ons op.

Kort samengevat

 • Een ZZP-er deelt zijn netwerk en onderhoudt samen met GoodStaff de relatie met inhurende managers/opdrachtgevers.
 • Bij een aanvraag verzorgt GoodStaff samen met de aanbrengende ZZP-er de selectie en voorbereiding van geschikte kandidaten.
 • De opdrachtgever onderhandelt zelf met de kandidaat/kandidaten over het uurtarief, direct en zonder tussenpartijen.
 • Het contract wordt vervolgens één op één afgesloten met de gekozen kandidaat.
 • De Wet Keten Aansprakelijkheid blijft zodoende ook transparant omdat het contract tussen de partijen rechtstreeks afgesloten is. Mocht een contract via een broker dienen te lopen, dan kan, indien nodig, GoodStaff dit in samenwerking met de kandidaat regelen. Indien gewenst kan GoodStaff alle contractuele zaken op zich nemen.