• Bel ons 071-8900 307

GoodStaff Community

Als ZZP-er regel je een hoop zaken zelf, maar ben je ook afhankelijk van een goed netwerk. Voor het uitbreiden en onderhouden van een netwerk heb je echter niet altijd tijd. Door samen te werken met GoodStaff profiteer je van het netwerk van alle ZZP-ers die zijn aangesloten bij de community. Daarnaast profiteer je van onze salesorganisatie en hanteren we een fair en transparant kosten- en opbrengsten- model. Ja, je leest het goed; door inspanningen te leveren voor de community kun je ook extra omzet genereren voor je eigen bedrijf.
Samenwerking ZZP-ers en GoodStaff
We bieden twee vormen van samenwerken. Voor beide geldt dat je van alle vrijheden als zelfstandig ondernemer geniet. Onze 'Independent' samenwerking is geheel vrijblijvend, maar je maakt deel uit van ons freelance netwerk en we delen contacten en opdrachten. Deze samenwerking kent ook een interessant verdienmodel voor alle leden, ingezet via de community of niet. Verdergaand samenwerken doen we “United” in ons maatschap. Je geniet uiteraard nog altijd van je vrijheden als zelfstandig ondernemer, maar we bieden je daarnaast een flink aantal andere voordelen. Aan jou de keuze.


Features
Opbrengsten aanbrengen nieuwe opdracht
Kosten deelname per maand Nee Ja
Kosten per facturabel uur € 5,00 tenzij je zelf je opdracht hebt verkregen € 2,50 tenzij je zelf je opdracht hebt verkregen
Profiteren van onze salesorganisatie en gezamenlijk netwerk
Inzet op niet-ZZP opdrachten
Winstdeling
Meewerken aan productontwikkeling en daarvan financieel profiteren
Bonus voor aanbrengen nieuwe 'collega'
Omzet vanuit het geven van trainingen
Trainingen volgen tegen kostprijs en toegang tot Pluralsight
Gratis Office 365 Premium

Meer informatie

"Wil je meer informatie en de details over de samenwerking, vul dan het formulier in en wij nemen contact met je op. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kijken in ieder geval uit naar een nadere kennismaking en een langdurige samenwerking.