Ons team

Celine Froma

Celine houdt zich bij Goodstaff voornamelijk bezig met de werving en selectie van diverse IT-profielen. Zij is 12 jaar werkzaam geweest als zowel inhoudelijk professional als field- en servicemanager. De werkervaring die Celine heeft opgedaan bij British Telecom, het Ministerie van Justitie en tijdens diverse detacheringsopdrachten draagt bij aan de meerwaarde die Celine als recruiter te bieden heeft aan onze opdrachtgevers en kandidaten.

Gerben Hins

Gerben Hins

Gerben is sinds 1990 werkzaam in de ICT en heeft zowel inhoudelijke-  als diverse lijn- en salesmanagement  rollen gehad. Na zijn vertrek bij CMG is hij in 2003 als zelfstandig ondernemer gestart met een werving en selectiebureau. In 2006 is hij naast werving en selectie ook een detacheringsbureau gestart. Omdat de passie van Gerben bij mensen ligt en de inhoud, heeft hij in 2016 besloten om weer zelf als recruiter aan de slag te gaan. Hieruit is GoodStaff ontstaan.

Snel

Bent u met spoed op zoek naar nieuw personeel? Ons team helpt u daar graag bij. Neem contact met ons op af te stemmen wat wij voor u kunnen betekenen.

Creatief

Onze aanpak is creatief.  Zowel voor opdrachtgevers als kandidaten. Neem contact met ons op om te achterhalen hoe we u kunnen helpen.

Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op

Heeft u interesse om met ons kennis te maken of samen te werken? Neem dan contact met ons op. 

Neem contact op