Ik zoek personeel

 

Hieronder treft u onze aanpak aan voor het werven van uw ICT-, Sales en/of Marketing specialisten. U bent uiteraard altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen indien u meer informatie wenst. 

Vaste Prijs

GoodStaff werkt bewust op basis van een vaste prijs en exclusiviteit. We weten uit eigen ervaring en de ervaring van onze klanten dat no-cure, no-pay duur is en vaak niet de juiste sollicitanten oplevert.  Tevens is op basis van een vaste prijs werven een stuk goedkoper dan via no-cure, no-pay. Doordat we de opdracht exclusief uitvoeren is er een echte samenwerking, vinden de gesprekken met kandidaten bij u op kantoor plaats en neemt de slagingskans aanzienlijk toe. Wilt u meer informatie over de aanpak? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vaste prijs recruitment aanpak. 

Interim recruitment

Bent u op zoek naar meerdere nieuwe werknemers dan is interim recruitment de beste aanpak voor u. De ‘costs per hire’ liggen aanzienlijk lager en uw organisatie krijgt de volledige aandacht voor werving en selectie dat u nodig heeft. U kunt al vanaf 1 dag per week bij ons een recruiter inhuren. Samen met u maken we een plan van aanpak en regelen we alles dat nodig is om uw vacatures ingevuld te krijgen. Van vacatureteksten tot en met gerichte campagnes voor de diverse vacatures. Wilt u meer informatie over deze dienst? Neem dan contact met ons op. We lichten deze dienst uiteraard graag toe in een persoonlijk gesprek.

Contactgegevens

GoodStaff
Gladiolenlaan 91
2343 TS Oegstgeest

071-2032 293
info@goodstaff.nl

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van:
08:30 uur – 17:00 uur