WELKOM

Wij helpen u graag met werven van nieuw personeel. Zowel voor vaste posities als tijdelijke postities is GoodStaff uw partner. Bekijk de diverse vormen van werving die we bieden. 

No-cure, no-pay

Bent u op zoek naar slechts één persoon of meerdere personen verspreid over een langere periode, dan is no-cure, no-pay een prima optie. Aan de hand van ons kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met het zoeken van personeel. U betaalt pas voor onze dienstverlening als wij een kandidaat bij uw bedrijf hebben bemiddeld. De fee die we hiervoor hanteren is 22,5% over het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld.

Full Service Recruitment

Full Service Recruitment biedt u de mogelijkheid om het werven van uw personeel door ons te laten verzorgen. Dat kan een enkele vacature zijn maar ook meerdere vacatures. Deze aanpak biedt u een tal van voordelen op. Zo heeft u zelf geen recruitment capaciteit vrij te maken, wordt uw vacature (en dus ook uw bedrijf) behoorlijk onder de aandacht gebracht middels marketing campagnes en bespaart u kosten t.o.v. no-cure, no-pay.

Rent a Recruiter

Deze dienst is voor bedrijven die eigenlijk een recruiter nodig hebben om de werving van hun personeel te regelen. GoodStaff biedt middels Rent a Recruiter een perfecte oplossing voor dit probleem.

Freelance / tijdelijk personeel

Bent u op zoek naar tijdelijk of freelance personeel? Wij kunnen u daar uiteraard bij helpen. We hebben een zeer uitgebreid netwerk met freelance personeel. Bent u met spoed op zoek naar personeel? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie gewenst?

 

071 – 2032 293
info@goodstaff.nl

Neem contact met mij op