Interim specialisten nodig?

Ben je op zoek naar interim specialisten? Dan ook ben je bij GoodStaff op de juiste plek. We hanteren een lage marge (3 euro per uur) waardoor de inhuurkosten laag blijven en het geld terecht komt waar het terecht hoort te komen, namelijk bij de interim specialist.  Ons netwerk met interim specialisten neemt dagelijks toe. Dit komt mede door onze transparante werkwijze, de lage marge en een uitgebreid netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke extra capaciteit.

Commitment

We vragen van onze interim specialisten een stuk commitment. We willen dat ze bewust kiezen om via GoodStaff te worden ingezet bij onze opdrachtgevers. Die commitment werkt ook de andere kant op. We hebben regelmatig contact met de interim specialisten en zorgen voor opdrachten die bij hun passen.  Er is echter geen verplichting voor de interim specialist om zich 100% te binden aan ons. Het zijn namelijk geen verkapte medewerkers van ons bedrijf, maar wel specialisten die graag met een echte sparringspartner samenwerken.

Aanmelden van opdrachten

Het aanmelden van opdrachten is uiteraard gratis. We snappen dat je jouw opdracht breed uitzet. Tenminste, tot je merkt hoe het is om met een echte partner samen te werken en je geen behoefte meer hebt aan andere bedrijven. Je kan je opdracht mailen naar info@goodstaff.nl. Wij nemen dan direct contact op om de details van de opdracht te bespreken en stellen een offerte voor je op.

Interim specialist?

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht? Stuur dan je CV naar info@goodstaff.nl. We nemen dan direct contact met je op om je wensen qua opdracht en tarief te bespreken. Tevens lichten we in dit gesprek graag onze aanpak toe en wat wij van jou verwachten.

 

Contactgegevens

GoodStaff
Gladiolenlaan 91
2343 TS Oegstgeest

071-2032 293
info@goodstaff.nl

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van:
08:30 uur – 17:00 uur