Selecteer een pagina

GoodStaff United is een maatschap bestaande uit zelfstandige ICT-professionals. Ervaren ondernemers die de krachten hebben gebundeld op het gebied van kennisdeling, productontwikkeling, het benutten van het gezamenlijke netwerk en marktbenadering. Dit alles met behoud van de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap.

Samenwerking

Iedere zelfstandige ondernemer kent wel ergens de behoefte aan samenwerking. Je kunt tenslotte niet overal goed in zijn. De maatschap faciliteert deze samenwerking optimaal. Niet alleen bij het vinden van opdrachten, maar ook daarbuiten; bijvoorbeeld door het organiseren van trainingen en kennissessies.

Je volgende opdracht

Iedere professional brengt een waardevol persoonlijk netwerk mee. Onze salesorganisatie benut ons gedeelde netwerk optimaal en dit leidt tot relaties met rechtstreekse opdrachten, waarvan we als maten optimaal profiteren. En delen wordt vermenigvuldigen, want het levert je geld op.

Work hard, play hard

Om elkaar echt te leren kennen, organiseren we regelmatig leuke borrels en feestjes op diverse locaties in het land. Je bent uiteraard niet verplicht om hieraan mee te doen, maar neem van ons aan: dat wil je wel ūüėȬ†¬†

Projecten

Van opdracht naar opdracht gaan is wat je als zelfstandige doet. Hoe leuk is het dat je nu ook samen met gelijkgestemden kunt sparren, kennis delen en projecten kunt uitvoeren?

Product development

Je hebt vast weleens een goed idee gehad voor het ontwikkelen van een product. Om dit in je eentje naast je opdracht te doen is best bewerkelijk en daarbij moet je het product ook nog maar eens zien te verkopen. De maatschap helpt je hierbij. 

Deelnemen levert je meer op dan het je kost

Alle deelnemende maten betalen hetzelfde vaste lage deelnamebedrag per maand. Dit bedrag wordt jaarlijks door de maten onder de loep genomen.  

Als je kijkt naar opdrachten, dan beslaan de bemiddelingskosten van partijen in de freelance markt grofweg¬†‚ā¨10 tot¬†‚ā¨30 euro van je uurtarief, wat neerkomt op¬†‚ā¨16.000 euro tot¬†‚ā¨48.000 euro van je omzet per jaar. Wij¬†benutten daarentegen ons gezamenlijk netwerk optimaal, wat zorgt voor directe opdrachten bij eindklanten en een hoger tarief. Daarmee zijn de kosten van deelname feitelijk al terugverdiend.

Daarnaast kennen we binnen de maatschap een verdienmodel waardoor je aanvullende inkomsten kunt genereren.

Al met al levert deelname aan de maatschap je al snel ‚ā¨10.000 euro of meer omzet per jaar op.

Zelfstandig werken vanuit een maatschap


Een maatschap is een unieke bedrijfsvorm waarin deelnemers als zelfstandig ondernemer samenwerken op het gebied van sales, marketing, administratie en andere ondersteunende zaken. 
GoodStaff United heeft een tweekoppig¬†bestuur dat belast is met de dagelijkse leiding. Het bestuur opereert echter niet zelfstandig zoals een directie van een bedrijf dat doet. Over alle¬†zaken die invloed hebben op de kosten en bedrijfsvoering beslissen de¬†deelnemende maten met elkaar door middel van een stemming. Als maat doe je volledig mee in de besluitvorming en heb je direct invloed op het beleid. Ook kun je bijvoorbeeld idee√ęn aandragen die in stemming worden gebracht. Wanneer een meerderheid je voorstel steunt, dan wordt het ingevoerd of gaan we ermee aan de slag. Daarbij is het mogelijk om als maat in een bestuurdersrol terecht te komen. Ook daarover besluiten we met z‚Äôn allen.¬†Het mooie is dat je als maat zelf bepaalt in welke mate je participeert en in hoeverre je gebruik maakt van de beschikbare ondersteuning binnen de maatschap.¬†Want bottom line blijf je gewoon zelfstandig ondernemer met alle vrijheid die je gewend bent.¬†

 

Wat maakt GoodStaff United uniek:

  • De maatschap heeft een uitgebreid gezamenlijk netwerk van opdrachtgevers;
  • We werken met een vaste maandelijkse individuele bijdrage i.p.v. een percentage van een uurtarief; eenieder draagt hetzelfde bij; gelijke monniken, gelijke kappen;
  • Geen duur managementteam of uitgebreide personeelshuishouding en als deelnemer heb je gewoon inspraak in het financi√ęle beleid;
  • Lage bijdrage en een constante focus op kosten; we vinden dat het grootste deel van de omzet terecht moet komen bij degene die het geld verdient;
  • De mogelijkheid om extra inkomsten te genereren binnen de maatschap. Een verdienmodel opgebouwd rond zaken waarvan uiteindelijk alle deelnemers profiteren.

Voor wie is de maatschap interessant?

Freelancers

Midlancers

Mensen die graag freelancer willen worden

GoodStaff United heeft een salesorganisatie en een uitgebreid netwerk van potenti√ęle opdrachtgevers. Dit maakt de maatschap ook interessant voor mensen die in loondienst werkzaam zijn; bijvoorbeeld in de detachering of via een andere constructie. Ben je nog geen freelancer maar overweeg je dat wel (weer) te worden? We bespreken graag het pad en mogelijkheden met je.¬†

Vanuit de maatschap bieden we de volgende expertises

Software developers (Java, .NET, Python, PHP)

Project- / programma- managers

Testautomatiseerders / performance testers

DevOps Engineers

Middleware specialisten (Oracle/BizTalk)

ETL / BI specialisten

Business Consultants / Product Owners / Scrum Masters

Interessant! Tell me more!

We hebben je natuurlijk nog lang niet alles verteld. Dat komt ook omdat wij als netwerkclub persoonlijk contact prettig en belangrijk vinden en we graag met je in contact komen.

Ben je bijvoorbeeld ge√Įnteresseerd in hoe het precies zit met die bijdrage en ins & outs van het verdienmodel of wil je iets anders weten? Vul dan even het formulier in, dan nemen we contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook altijd op 071-2032081. We spreken snel.