Selecteer een pagina

GoodStaff United is een maatschap bestaande uit zelfstandige ICT-professionals. Ondernemers die de krachten hebben gebundeld op het gebied van kennisdeling, productontwikkeling, het benutten van het gezamenlijke netwerk en marktbenadering. Dit alles met behoud van de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap.

Samenwerking

Iedere zelfstandige ondernemer heeft wel ergens een behoefte aan samenwerking. Je kunt tenslotte niet overal goed in zijn. De maatschap faciliteert deze samenwerking optimaal. Niet alleen bij het vinden van opdrachten, maar ook daarbuiten; bijvoorbeeld door het organiseren van trainingen en kennissessies.

Je volgende opdracht

Iedere professional heeft zijn of haar netwerk. Onze salesorganisatie benut ons gezamenlijk netwerk optimaal en hierdoor snijden we dure tussenhandel eruit. Het leuke is dus dat het je geld oplevert.

Work hard, play hard

Om elkaar echt te leren kennen organiseren we regelmatig leuke borrels en feestjes op diverse locaties in het land. Je bent uiteraard niet verplicht om hieraan mee te doen, maar neem van ons aan: dat wil je wel 😉  

Projecten

Van opdracht naar opdracht gaan is wat je als zelfstandige doet. Hoe leuk is het dat je nu ook samen met gelijkgestemden kunt sparren, kennis delen en projecten kunt uitvoeren?

Product development

Je hebt vast weleens een goed idee gehad voor het ontwikkelen van een product. Om dit in je eentje naast je opdracht te doen is best bewerkelijk en daarbij moet je het ook nog maar eens zien te verkopen. De maatschap helpt je hierbij. 

Deelnemen levert je meer op dan het je kost

 

Opdrachten via tussenpartijen kosten je zo’n 10 tot 30 euro van je uurtarief, wat op jaarbasis rond de 16.000 euro – 48.000 euro minder omzet betekent.

Alle maten betalen een vast bedrag per maand i.p.v. een percentage van hun tarief.  Dit vaste bedrag is laag en wordt jaarlijks onder de loep genomen door alle maten.  Door de lage kosten en het optimaal benutten van elkaars netwerk, wat zorgt  voor directe opdrachten bij eindklanten, is je tarief hoger.  Daarmee zijn de kosten van deelname feitelijk al terugverdiend.  

Simpel gezegd: Deelname aan de maatschap levert het je al snel minstens 10.000 euro meer omzet per jaar op. 

Zelfstandig werken vanuit een maatschap


Een maatschap is een bedrijfsvorm waar zelfstandige ondernemers samenwerken en waar de maatschap zorgdraagt voor zaken als: sales, marketing, administratie en andere ondersteunende zaken.

Als maat binnen de maatschap beslis je mee over belangrijke uitgaven, het aannemen van ondersteunend personeel en alle zaken die invloed hebben op de kosten en bedrijfsvoering van de maatschap.

De maatschap is een unieke ondernemingsvorm met een bestuur dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van de maatschap. Het bestuur kan echter niet zelfstandig beslissen of zaken wel of niet in werking worden gesteld. Hierover beslissen de maten en dient er een meerderheid van stemmen te zijn. Als maat kun je ideeën aandragen voor de maatschap en als daar positief over wordt gestemd, dan wordt dit uitgevoerd.

Ook is het mogelijk om als maat in een bestuurdersrol terecht te komen. Ook daarover besluiten we met z’n allen. We willen tenslotte de overheadkosten zo laag mogelijk houden.

Wat GoodStaff United uniek maakt:

  • De maatschap heeft een uitgebreid gezamenlijk netwerk van opdrachtgevers;
  • We werken met een vaste maandelijkse individuele bijdrage i.p.v. een percentage van een uurtarief; eenieder draagt hetzelfde bij; gelijke monniken, gelijke kappen;
  • Geen duur managementteam of uitgebreide personeelshuishouding; als deelnemer heb je inspraak in het financiële beleid;
  • Lage bijdrage en een constante focus op kosten; we vinden dat het grootste deel van de omzet terecht moet komen bij degene die het geld verdient;
  • De mogelijkheid om extra inkomsten te genereren binnen de maatschap. Een verdienstenmodel opgebouwd rond zaken waarvan uiteindelijk alle deelnemers profiteren.

Wil je alles ins & outs weten? Vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Voor wie is de maatschap interessant?

Freelancers

Midlancers

Mensen die graag freelancer willen worden

GoodStaff United heeft een geoliede salesorganisatie waardoor we jou snel kunnen inzetten op nieuwe opdrachten.  Hierdoor is de maatschap ook interessant voor mensen die nu nog in loondienst zijn bij een detacheringsbedrijf. Ben je nog geen freelancer maar overweeg je dat wel te worden? Laat dan je gegevens achter op deze pagina en we treden met je in contact. 

Vanuit de maatschap bieden we de volgende expertises

Software developers (Java, .NET, Python, PHP)

Project- / programma- managers

Testautomatiseerders / performance testers

DevOps Engineers

Middleware specialisten (Oracle/BizTalk)

ETL / BI specialisten

Business Consultants / Product Owners / Scrum Masters

Interessant! Tell me more!

Vul even het formulier in, dan nemen we contact met je op. Uiteraard ontvang je ook onze folder met de ins- & outs en alle kosten en opbrengsten.