Selecteer een pagina

GoodStaff United is een maatschap bestaande uit zelfstandige ICT-professionals. Ondernemers die de krachten hebben gedeeld op het gebied van kennisdeling, productontwikkeling, het benutten van het gezamenlijke netwerk en marktbenadering. Dit alles met behoud van de vrijheden van het zelfstandig ondernemerschap.

Samenwerking

Iedere zelfstandige ondernemer heeft wel ergens een behoefte aan samenwerking. Je kunt tenslotte niet overal goed in zijn. De maatschap faciliteert deze samenwerking optimaal. Niet alleen bij het vinden van opdrachten, maar ook daarbuiten; bijvoorbeeld door het organiseren van trainingen en kennissessies.

Je volgende opdracht

Iedere professional heeft zijn of haar netwerk. Onze salesorganisatie benut ons gezamenlijk netwerk optimaal en hierdoor snijden we dure tussenhandel eruit. Het leuke is dus dat het je geld oplevert.

Work hard, play hard

Om elkaar echt te leren kennen organiseren we regelmatig leuke borrels en feestjes op diverse locaties in het land. Je bent uiteraard niet verplicht om hieraan mee te doen, maar neem van ons aan: dat wil je wel 😉  

Projecten

Van opdracht naar opdracht gaan is wat je als zelfstandige doet. Hoe leuk is het dat je nu ook samen met gelijkgestemden kunt sparren, kennis delen en projecten kunt uitvoeren?

Product development

Je hebt vast weleens een goed idee gehad voor het ontwikkelen van een product. Om dit in je eentje naast je opdracht te doen is best bewerkelijk en daarnaast moet je het ook nog maar eens zien te verkopen. De maatschap helpt je hierbij. 

Deelnemen kost je minder dan het je oplevert

De kosten van deelname aan de maatschap zijn bewust laag. Doordat we een beter uurtarief voor je regelen en we binnen de maatschap een verdienmodel hanteren, zijn de kosten zelfs vrijwel nihil.

Laat hieronder je gegevens achter of neem even telefonisch contact op, dan sturen we je een folder met alle ins- & outs.

Voor wie is de maatschap interessant?

Freelancers

Midlancers

Mensen die graag freelancer willen worden

Vanuit de maatschap bieden we de volgende expertises

Software developers (Java, .NET, Python, PHP)

Project- / programma- managers

Testautomatiseerders / performance testers

DevOps Engineers

Middleware specialisten (Oracle/BizTalk)

ETL / BI specialisten

Business Consultants / Product Owners / Scrum Masters

Kennismaken?

Vul het formulier in en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak. Tevens ontvang je dan onze folder met alle ins- and outs over kosten en extra opbrengsten.