Selecteer een pagina

ICT-personeel nodig?

GoodStaff spreekt wekelijks tientallen ICT-professionals die (latent) op zoek zijn naar een nieuwe baan. Wil jij ook jouw bedrijf bij hun onder de aandacht brengen?

De kandidaat op de eerste plaats

GoodStaff vult geen vacatures in, maar zoekt passende bedrijven en vacatures die voldoen aan de eisen, wensen en kennis van de kandidaten.  Ons netwerk is groot maar wij zijn natuurlijk altijd op zoek naar werkgevers die regelmatig ICT-personeel zoeken.  Anders gezegd: wij brengen jouw bedrijf ook graag onder de aandacht bij onze kandidaten.

Kennismaken

We komen graag bij je langs om kennis te maken. We houden een vrijblijvende, uitgebreide intake, waarin we zaken als arbeidsvoorwaarden, bedrijfscultuur, doelstellingen en vacatures doornemen. Dit geeft ons een duidelijk beeld van je bedrijf en wat het leuk en interessant maakt om bij jullie te werken. De kandidaten die wij spreken leggen we jouw bedrijf voor, mits dit uiteraard aansluit op hun wensen. Bij een match stellen wij de de kandidaat aan je voor. Op deze manier ontvang je altijd inhoudelijk goede kandidaten die bovendien echt graag bij je aan de slag gaan

De kosten

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
Deze voorwaarden zijn per kandidaat tot 12 maanden na aanbieden geldig.

Wil jij je bedrijf ook onder de aandacht brengen bij onze kandidaten?

Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.