Personeel werven via GoodStaff

Goed personeel is schaars, de huidige arbeidsmarkt is krap. De perfecte kandidaat vinden is daarom een uitdaging. GoodStaff is echter niet vies van een uitdaging! Sterker nog, we bijten onze tanden er graag in vast en gaan door totdat we de ideale kandidaat voor jouw vacature hebben gevonden.

De kosten

Recruitment, dat klinkt belachelijk duur. Helemaal eens! Daarom doen wij het als intermediair net even anders. Kijk maar…

Vaste prijs recruitment
We gaan pro-actief voor je aan de slag! We spreken ons netwerk aan, benaderen kandidaten in onze database, optimaliseren je vacaturetekst en zetten je vacature breed uit via diverse online en offline kanalen, gericht op jouw specifieke doelgroep.  We garanderen dat we personeel voor je vinden en dat slechts voor de prijs van € 6.500,00, per vacature/kandidaat.  

Meerdere mensen nodig? Rent-a-recruiter; best of both worlds! 
Voor bedrijven die de komende maanden meerdere nieuwe medewerkers zoeken, hebben we de rent-a-recruiter aanpak. Deze aanpak is deels op inspanning gebaseerd en deels op resultaat.  Bekijk hier de rent-a-recruiter aanpak

 

Onze werkwijze 

Transparante werkwijze
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Helder toch? Eerlijke informatie en duidelijke communicatie is voor ons geen rocket science, maar een vanzelfsprekendheid. Dat houdt in dat alle vacatures bij GoodStaff compleet met bedrijfsnaam, logo en website van de opdrachtgever worden geplaatst. Potentiële kandidaten weten dus waar ze aan toe zijn; dat wordt bijzonder gewaardeerd!

Gerichte advertenties
Wij schieten niet met hagel op talloze vacaturebanken. Nee, wij selecteren onze advertentiekanalen met zorg, passend bij de specifieke doelgroep van jouw vacature. GoodStaff adverteert online op platformen als Google, Twitter, LinkedIn en Facebook, maar ook offline bij bijvoorbeeld sportscholen, netwerkevenementen en gerichte sponsoractiviteiten die aansluiten bij jouw doelgroep.

Sourcing
Middels sourcing gaan wij ons netwerk pro-actief benaderen voor jouw vacature(s). Door ons warme netwerk en diverse tooling benaderen wij pro-actief kandidaten die bij jouw organisatie en vacatures passen.  In deze benadering vermelden we uiteraard ook dat het om jouw bedrijf gaat zodat de kandidaat zelf ook informatie kan inwinnen.

Onze prioriteit: jouw belang
GoodStaff is een intermediair; zo zien wij onszelf het liefst in de (steeds slinkser wordende) recruitmentwereld. Wij helpen, adviseren en assisteren, met het doel om de belangen van onze opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar te brengen. Het gaat niet om ons, maar om jou.

Inhoudelijke kennis
Wij kennen jouw branche, want we hebben er namelijk zelf jarenlang in gewerkt. Daarnaast verstaan we de kunst van bemiddeling. Dat maakt GoodStaff de perfecte inhoudelijke sparringpartner, met een groot inlevingsvermogen.

 

Contactgegevens

GoodStaff
Gladiolenlaan 91
2343 TS Oegstgeest

071-2032 293
info@goodstaff.nl

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van:
08:30 uur – 17:00 uur