Professionals nodig?

Iedereen is op zoek naar talent en professionals. Adverteren, vacatures plaatsen op jobboards of toegang tot CV-databases werkt al lang niet meer. Wat werkt dan wel?

Gericht kandidaten werven
Gericht kandidaten benaderen op een persoonlijke manier. Zo werft GoodStaff haar kandidaten. We besteden veel aandacht aan de professional die (latent) op zoek is naar een nieuwe baan.  Hierdoor hebben we de afgelopen jaren een warm netwerk opgebouwd.

GoodStaff is gespecialiseerd in het werven van ICT-, sales- en marketingpersoneel. Door deze specialisatie zijn we uitstekende gesprekspartner voor jou en de kandidaat.

Hoe wij jou helpen

We beginnen altijd met een uitgebreide intake* voor één of meerdere vacatures.  Om jouw bedrijf optimaal te presenteren aan onze kandidaten hebben we namelijk veel informatie nodig. Tevens zijn we eigenwijs en denken we graag met je mee om ook naar alternatieve mogelijkheden te kijken.

De stap daarna is het doelgericht en persoonlijk benaderen van professionals in ons netwerk.  Veel van onze kandidaten hebben ons laten weten wat zij graag willen en wij leggen jouw bedrijf aan ze voor (mits het past bij hun wensen). 

Daarnaast ‘sourcen’ wij mensen via diverse kanalen en marketing en adverteren we jouw vacatures op onze website, Facebook, Twitter, LinkedIn en Google.

30 dagen na start van de opdracht nemen we samen met jou de voortgang door en, indien nodig, komen we met voorstellen om succesvol jouw vacatures in te vullen.

Onze werkwijze en kosten

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.   

Nader kennismaken?

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.