Een nieuwe baan zonder gedoe

Een tailor made aanpak voor de ICT- en Sales- professional
Nieuwsgierig naar je mogelijkheden?

Iedereen is zo nu en dan wel nieuwsgierig welke mogelijkheden er nog meer qua werk zijn. Online oriënteren is altijd mogelijk maar dat kost veel tijd en je zit niet te wachten op allerlei telefoontjes. GoodStaff gaat de hand van jouw wensen en eisen op zoek naar jouw nieuwe werkgever.

GoodStaff is een verlengstuk van je eigen netwerk. De ideale manier om nog breder te kijken zonder inspanning. 

Hoe werkt dat?

Jij geeft online jouw wensen aan ons door. Naar aanleiding hiervan houden we een telefonisch interview met je.  In dit gesprek geef jij je wensen en eisen aan t.a.v. een nieuwe werkgever en je gewenste functie.

Wij gaan vervolgens op zoek naar geschikte werkgevers en als we die gevonden hebben, nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek waarin we deze werkgevers aan je voorleggen.

Jij geeft aan waar je op gesprek wil en wij regelen de afspraak bij deze werkgever.

Binnen maximaal 1 maand heb jij een aanbieding op zak. Zonder gedoe, volledig vrijblijvend en kosteloos.

Waarom GoodStaff?

GoodStaff heeft een zeer groot netwerk met werkgevers. Deze werkgevers hebben niet altijd openstaande vacatures maar staan zeker open voor professionals en talent.  Wie laat tenslotte een echt vakman of vrouw aan zich voorbij lopen?

Doordat wij overal eigenlijk wel ingangen hebben zijn wij in staat jou opties te bieden die 100% passen bij jou als persoon en professional.

Onze opdrachtgevers

GoodStaff werft voor tientallen bedrijven. Van kleine organisaties tot internationale bedrijven.  Mocht jouw ideale nieuwe werkgever daar niet tussen zitten dan zoeken we deze alsnog voor jou.

Laat ons weten wat je zoekt

Nadat je de gegevens hebt verstuurd nemen wij contact met je op. GoodStaff het werving en selectiebureau voor ICT-, sales- en marketing personeel.