Hoe GoodStaff niet werkt

Springen jouw nekharen ook spontaan overeind van het woord recruitment? GoodStaff snapt dat. Talrijke recruitmentbureaus trekken ongeduldig aan potentiële kandidaten om hun vacatures te vervullen (lees: bonus binnen te harken). De ene na de andere (met alle respect, maar we zeggen het toch) pas afgestudeerde recruiter claimt DE job van de eeuw voor je in petto te hebben, terwijl je CV vervolgens op ieder willekeurig bedrijf met een online vacature wordt afgevuurd. Met welk doel? Jou verder helpen in je carrière? Vergeet het maar. De meeste recruiters zijn drukker met hun eigen targets dan jouw loopbaan.

Hoe GoodStaff wel werkt

Hoe moet het dan wel? Want als je ergens tegenaan trapt, moet je ook met een oplossing komen, zo vinden wij. GoodStaff is de oplossing, als professionele intermediair met een transparante en persoonlijke aanpak. Ons belang is simpel: jouw belang. Jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van een nieuwe werkgever en baan staan voorop. Wij gaan uiterst zorgvuldig met je CV om en laten je alleen vacatures zien die écht bij je passen. Dat weten we namelijk, omdat we ons in jou verdiepen. Dat is immers onze taak als intermediair, niet waar?

GoodStaff is jouw Job Assisent. Anders gezegd; wij zijn jouw JA! En… word je door ons bemiddeld en ben je de proefperiode bij je nieuwe werkgever doorlopen? Dan ontvang jij een gratis iPhone X. Hoe leuk is dat?

 

GoodStaff is er voor jou

Professioneel, transparant en persoonlijk. Klinkt allemaal interessant, maar wat heb jij daar concreet aan:

  • Jij bent de baas over jouw CV, jouw inschrijving en jouw sollicitatie(s). Het gaat namelijk om jouw carrière. Wij zijn er om je te helpen en adviseren;
  • Je CV komt alleen bij bedrijven terecht waar jij toestemming voor geeft;
  • Je weet precies bij welk bedrijf je solliciteert en met wie je praat. Geen geheimzinnig gedoe over ‘bedrijf X’ en ‘manager Y’, wij noemen alle beestjes bij hun naam;
  • Je wordt bemiddeld door een vakkundige intermediair, die weet wat hij doet.

Hoe verder?

Staat onze heldere aanpak jou wel aan? Laat je dan ook bemiddelen door GoodStaff. Schrijf je nu online in. Wij nemen je CV in behandeling, plannen een persoonlijke kennismaking in en gaan voor je aan de slag. Met toegang tot ons online portaal houd je zelf een oogje in het zeil en kun je op ieder moment jouw persoonlijke profiel wijzigen.

Kom ook bij GoodStaff! Laat ons je blij verrassen, als professionele intermediair in de wereld van recruitment.

 

Contactgegevens

GoodStaff
Gladiolenlaan 91
2343 TS Oegstgeest

071-2032 293
info@goodstaff.nl

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van:
08:30 uur – 17:00 uur